köszöntelek a Korrekt információk az egészség megőrzéshez közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Korrekt információk az egészség megőrzéshez vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
köszöntelek a Korrekt információk az egészség megőrzéshez közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Korrekt információk az egészség megőrzéshez vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
köszöntelek a Korrekt információk az egészség megőrzéshez közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Korrekt információk az egészség megőrzéshez vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
köszöntelek a Korrekt információk az egészség megőrzéshez közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Korrekt információk az egészség megőrzéshez vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
12 éve | Tiborné Szabó | 0 hozzászólás
Hozzávalók: Egy 18 literes edényhez kell:
13 kg káposzta (lehetőleg frissen gyalulva, hogy levet engedjen később)
1 csomag babérlevél
1/4 kg só
birsalma vagy körte
A kövekező rétegeket tegyük egymásra:
A káposztát vékonyra szeleteljük, ököllel megdöngöljük rétegenként és sóval meghintjük, néhány szelet birset vagy körtét ráteszünk kevés babérlevéllel a tetején. Ezután folytatom a rétegek ráhelyezését, amíg van alapanyagunk. Tehetünk bele jonatán almát is egészben.
12 éve | Tiborné Szabó | 0 hozzászólás
A savanyú káposztából számtalan ízletes étel készíthető, ám nem csak ezért szeretjük. A savanyú káposzta, és annak leve ugyanis tele van vitaminokkal, a bélrendszerre jótékony hatással van, fogyaszt és a daganatos sejtek szaporodását is meggátolja. Egyszóval egy újkori csodaszer, amit már nagyanyáink is használtak.
Savanyú, összehúzza a szánkat, nyersen tulajdonképpen nem is túl gusztusos, mégis örök kedvenc a savanyú káposzta, amiből évente több kiló is lecsúszik a torkunkon.
|
|
Meghívó
3 különböző helyszínen és időpontban lesz bemutatva ez a különleges lámpa.
Egyeztessünk időpontot, hogy a helyszínen találkozzunk!!!!!!!!!!!!
Nagyszerű előadások lesznek mind a három nap!
Örüljetek, hisz még „ragyogóbb” és egészségesebb napokat élhetünk meg az elkövetkezendőkben!
És ne felejtsétek el, akik ott lesznek, azoknak 10 % kedvezmény lesz ezeken a napokon!
2012 szeptember 21. péntek, 18.00-20.00 óra
Rehabilitációs Központ, Jáhn Ferenc u.
Makrobiotikus csicsókás görhöny tofu tejföllel, gyors jégcsapretek és sárgarépa savanyúval - egészséges módon
A csicsókás görhönyhöz:
1 kg csicsóka hámozva és reszelve, (lehet felesben keverni télen reszelt sütőtökkel nyáron reszelt sárgarépával és kevés vékonyra vágott póréhagymával vagy újhagymával)
1 nagyobb vöröshagyma apróra vágva
15 dkg teljes kiőrlésű búza vagy fehér tönkölybúza liszt, vagy durum liszt
tengeri só ízlés és állapot szerint
a tepsi kikenéséhez pirított szezám olaj (vagy hidegen sajtolt napraforgó vagy olíva olaj)
Az előkészített hozzávalókat összekeverjük, a tepsit kikenjük olajjal és pirosra sütjük benne a lepényt, majd kockára vágva tálaljuk tofu tejföllel megöntözve, friss jégcsapretek és sárgarépa savanyúval, amelyik segít megemészteni az olajat.
Bio-arzenál szúnyogok ellen
Itt a tavasz, sőt sajnos az átmenet nélküli nyár. És vele a szúnyogok!
Van néhány természetes megoldás ellenük.
Ne kend magadra a kétes eredetű szuper találmányokat, és ne mérgezd a
levegőt a bogár irtó szerekkel, mert amúgy is sok van a levegőben!
Csinálj magad ellenszert!!!
Muskátli
A szúnyogok ki nem állhatják a muskátli illatát. Abban az esetben
tehát, ha szeretsz például nyitott ablaknál aludni és nem tudsz vagy
nem akarsz szúnyoghálót felszerelni, vagy épp nyugton szeretnél
üldögélni
a teraszodon, helyezz el a párkányon, balkonon néhány muskátlis ládát,
ez nem csupán a szúnyogokat tartja távol, de még mutatós is.
13 éve | Rain-Bow Életprogram | 0 hozzászólás
Kedves Leendő
Partnerünk,
Az Életet adó hatékony antioxidánsok bevitele a szervezetbe és az egészség nagyon fontos, ezért
szeretettel meghívom a Rain-Bow Életprogram tájékoztatójára május 16-án
szerdán 18.00 órai kezdettel.
Érdemes
eljönni vagy megtudni többet, hiszen nem csak az egészségét "t"eheti
rendbe az ember, hanem automatikusan saját vállalkozást kap ajándékba,
melyben ő a tulajdonos, a program munkatársai pedig dolgoznak neki.
Helyszín: VII.
13 éve | Tiborné Szabó | 0 hozzászólás
Tudtad-e, hogy a D vitamin hiány sok esetben melldaganatot okoz. Hogy ezt elkerüljük, legalább napi 20 percet napon kell tartózkodnunk.
Az más kérdés, hogy óvjuk magunkat a déli órákban az ártalmas napsugaraktól, tehát a délelőtti és késő délutáni órák alkalmasak a napon való tartózkodáshoz.
13 éve | Rain-Bow Életprogram | 0 hozzászólás
Kedves Leendő
Partnerünk,
Szeretettel meghívom a Rain-Bow Életprogram tájékoztatójára május 02-án
szerdán 18.00 órai kezdettel.
Helyszín: VII. Szövetség u. 9. NYOSZ-Központ (a Rákóczi út felőli oldal).
Kérem küldjön egy emailt a nevével az info@rainbowprogram.com email címre, s egy meglepetés ajándékkal várjuk valamint
belekóstolhat az Élet Ízébe is…
Mert a Program az egészségmegőrzésről soul, s ez válik öngondoskodássá,
hiszen a Program értéket képez partnereinek az egészségmegőrzésük
teljesítéséből.
13 éve | Tiborné Szabó | 0 hozzászólás
30 dkg teljes kiőrlésű liszt (30 %-a lehet fehérliszt), kb. 10 dkg kovász, rizstej (amennyit a tészta felvesz), fél teáskanál riszszirup, fél teáskanál tengeri só.
A langyos rizstejhez hozzáteszem a többi hozzávalót, és dagasztógépben megkelesztem, kb. 1 óra hosszat.
Elnyújtom a tésztát a tepsü méretére, és megkenem tofus krémmel. Ráteszek 1 db félholdra vágott vöröshagymát, a feldarabolt almát, borsót, kukoricát. Tehetek rá tonhalat is. Megszórom fűszerkeverékkel (bazsalikom, kakukkfü, kapor, petrezselyem, majoránna, rozmaring, koriander, hagyma, kurkuma, oregánó, kömény, fokhagyma) Kb.
A tofus süti receptje:
30 dkg liszt, kb. 10 dkg kovász, rizstej (amennyit felvesz a tészta), 1 evőkanál rizsszirup, fél teáskanál tengeri só, 1,5 evőkanál hidegen sajtolt napraforgó olaj.
A lisztet és a kovászt langyos rizstejjel és a többi hozzávalóval dagasztógépben megkelesztem, kb. 1 óra hosszat.
Amikor megkelt, elnyújtom a tésztát a tepsü méretére. 300 gr tofut kevés vízben pépesítek, ízesítem rizssziruppal vagy sztívia édesítő levével (pici vízben megfőzöm az evőkanálnyi sztíviát) és a tofus masszát rákenem a tésztára.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu