köszöntelek a Korrekt információk az egészség megőrzéshez közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Korrekt információk az egészség megőrzéshez vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
köszöntelek a Korrekt információk az egészség megőrzéshez közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Korrekt információk az egészség megőrzéshez vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
köszöntelek a Korrekt információk az egészség megőrzéshez közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Korrekt információk az egészség megőrzéshez vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
köszöntelek a Korrekt információk az egészség megőrzéshez közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Korrekt információk az egészség megőrzéshez vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A tofus süti receptje:
30 dkg liszt, kb. 10 dkg kovász, rizstej (amennyit felvesz a tészta), 1 evőkanál rizsszirup, fél teáskanál tengeri só, 1,5 evőkanál hidegen sajtolt napraforgó olaj.
A lisztet és a kovászt langyos rizstejjel és a többi hozzávalóval dagasztógépben megkelesztem, kb. 1 óra hosszat.
Amikor megkelt, elnyújtom a tésztát a tepsü méretére. 300 gr tofut kevés vízben pépesítek, ízesítem rizssziruppal vagy sztívia édesítő levével (pici vízben megfőzöm az evőkanálnyi sztíviát) és a tofus masszát rákenem a tésztára.
Erre jön a gyümölcs, én szilvát tettem rá.
Nagyon finom sütemény, még melegen ajánlott fogyasztani, de ha kihül, akkor is finom.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Makrobiotikus tábor
adzuki bab zöldség ragu fittness rendezvényen
pizza makrobiotikusan
Test - Ébresztő