Wellness pímag víz power5 levegőtisztító korrekt információk egészség megőrzés: savanyú káposzta készítése

köszöntelek a Korrekt információk az egészség megőrzéshez közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 101 db
  • Videók - 6 db
  • Blogbejegyzések - 75 db
  • Fórumtémák - 24 db
  • Linkek - 34 db

Üdvözlettel,

Korrekt információk az egészség megőrzéshez vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

köszöntelek a Korrekt információk az egészség megőrzéshez közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 101 db
  • Videók - 6 db
  • Blogbejegyzések - 75 db
  • Fórumtémák - 24 db
  • Linkek - 34 db

Üdvözlettel,

Korrekt információk az egészség megőrzéshez vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

köszöntelek a Korrekt információk az egészség megőrzéshez közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 101 db
  • Videók - 6 db
  • Blogbejegyzések - 75 db
  • Fórumtémák - 24 db
  • Linkek - 34 db

Üdvözlettel,

Korrekt információk az egészség megőrzéshez vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

köszöntelek a Korrekt információk az egészség megőrzéshez közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 101 db
  • Videók - 6 db
  • Blogbejegyzések - 75 db
  • Fórumtémák - 24 db
  • Linkek - 34 db

Üdvözlettel,

Korrekt információk az egészség megőrzéshez vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hozzávalók: Egy 18 literes edényhez kell:

13 kg káposzta (lehetőleg frissen gyalulva, hogy levet engedjen később)

1 csomag babérlevél

1/4 kg só

birsalma vagy körte

 

A kövekező rétegeket tegyük egymásra:

 

A káposztát vékonyra szeleteljük, ököllel megdöngöljük rétegenként és sóval meghintjük, néhány szelet birset vagy körtét ráteszünk kevés babérlevéllel a tetején. Ezután folytatom a rétegek ráhelyezését, amíg van alapanyagunk. Tehetünk bele jonatán almát is egészben.

 

A káposzta tetejére egy nagy nylonzacskó vizet teszek nehezéknek. Ezután réteszem az edény tetejét hermetikusan lezárva. Ha kerámia edényben savanyítok, akkor a karimájában mindig kell víznek lenni, hogy lezárja levegő nélkül a savanyítandó káposztát.

Egy hét után megnézzük, ha kell a káposztán lévő vízből egy keveset levehetünk, ill. ha nem engedett elég levet, akkor vízzel pótolhatjuk, és a tetőt légmentesen visszazárjuk.

 

5-10  0C fokos helységben tároljuk készítés közben is. Három hét múlva fogyasztható (vagy akár hamarabb is). Remek babos káposzta készíthető belőle, illetve szejtános savanyú káposzta.

 

 

 

 

Címkék: birsalma káposzta vitamin

Kapcsolódó hírek:

  savanyú káposzta

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu