köszöntelek a Korrekt információk az egészség megőrzéshez közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Korrekt információk az egészség megőrzéshez vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
köszöntelek a Korrekt információk az egészség megőrzéshez közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Korrekt információk az egészség megőrzéshez vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
köszöntelek a Korrekt információk az egészség megőrzéshez közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Korrekt információk az egészség megőrzéshez vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
köszöntelek a Korrekt információk az egészség megőrzéshez közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Korrekt információk az egészség megőrzéshez vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
30 dkg teljes kiőrlésű liszt (30 %-a lehet fehérliszt), kb. 10 dkg kovász, rizstej (amennyit a tészta felvesz), fél teáskanál riszszirup, fél teáskanál tengeri só.
A langyos rizstejhez hozzáteszem a többi hozzávalót, és dagasztógépben megkelesztem, kb. 1 óra hosszat.
Elnyújtom a tésztát a tepsü méretére, és megkenem tofus krémmel. Ráteszek 1 db félholdra vágott vöröshagymát, a feldarabolt almát, borsót, kukoricát. Tehetek rá tonhalat is. Megszórom fűszerkeverékkel (bazsalikom, kakukkfü, kapor, petrezselyem, majoránna, rozmaring, koriander, hagyma, kurkuma, oregánó, kömény, fokhagyma) Kb. fél órát hagyom kelni, utána kb. 180 fokos sütőben vagy kemencében megsütöm kb. 30 perc alatt, amíg ropogósra sül.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Makrobiotikus tábor
adzuki bab zöldség ragu fittness rendezvényen
Étel rendelés az ország egész területén
(tejfölös) tofus süti recept