köszöntelek a Korrekt információk az egészség megőrzéshez közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Korrekt információk az egészség megőrzéshez vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
köszöntelek a Korrekt információk az egészség megőrzéshez közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Korrekt információk az egészség megőrzéshez vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
köszöntelek a Korrekt információk az egészség megőrzéshez közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Korrekt információk az egészség megőrzéshez vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
köszöntelek a Korrekt információk az egészség megőrzéshez közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Korrekt információk az egészség megőrzéshez vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
sárgarépa gyufaszál vastagságúra vágva, kombu (kb. 3 cm-es darab kell belőle), szárított jégcsapretek, shiitake gomba
Miszóleves jégcsapretekkel és shiitake gombával
Hozzávalók 4-5 főre
4-5 csésze víz
3 cm szárított kombu vagy wakame áztatva és vékony darabokra szeletelve
1 csésze gyufaszálra szeletelt jégcsapretek és sárgarépa
3-4 shiitake gomba áztatva és vékonyra szeletelve (az áztató vizet felhasználjuk, a tönkjét levágjuk, nem használjuk fel)
1 1/2-2 1/2 evőkanál miszó paszta
petrezselyem tálaláskor a tetejére szórva
A vizet az edényben fedő alatt kezdjük el forralni. Amikor forr, hozzáadjuk a shiitake gombát és közepes lángon 5 percig főzzük. Ezután beletesszük a wakamet, még alacsony lángon tovább főzzük 2-3 percig.
Ezután hozzáadjuk a jégcsapretket, amit 4-5 percig pároljuk alacsony lángon, amíg megpuhul. Sárgarépa gyufaszál vastagságúra vágva.
Kimerünk a levesből 1-2 deciliternyit egy tálkába, amiben feloldjuk a miszó pasztát. Óvatosan visszaöntve a leveshez, 2-3 percig forralás nélkül hevítjük. Forrón tálaljuk, újhagymával vagy petrezselyemmel a tetején.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!