köszöntelek a Korrekt információk az egészség megőrzéshez közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Korrekt információk az egészség megőrzéshez vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
köszöntelek a Korrekt információk az egészség megőrzéshez közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Korrekt információk az egészség megőrzéshez vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
köszöntelek a Korrekt információk az egészség megőrzéshez közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Korrekt információk az egészség megőrzéshez vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
köszöntelek a Korrekt információk az egészség megőrzéshez közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Korrekt információk az egészség megőrzéshez vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A recept:
Bulguros zöldség
2 ½ - 3 csésze víz
Csipetnyi tengeri só
1 csésze bulgur
¼ csésze kockára vágott hagyma
¼ csésze kockára vágott sárgarépa
¼ csésze vékony csíkokra vágott káposzta
1 teáskanál zeller levél apróra darabolva
Tegyük a vizet, a sót az edénybe és forraljuk fel. Adjuk hozzá a zöldségeket és a bulgurt. Fedjük le, főzzük közepes-alacsony lángon 20 percig.
Tálaláskor apróra darabolt snidlinggel, újhagymával vagy petrezselyemmel szórunk meg.
A savanyú receptje: egyenlő mennyiségű lilahagyma félholdra szeletelve, édes káposzta csíkokra vágva, alma kockázva, pici tengeri só. Az édeskáposztát megsózzuk, összegyurjuk a sóval, a többi hozzávalót ezután hozzátesszük. Pici szőlőmagolajat, vagy sárgabarackmagolajat is tehetünk rá.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!