köszöntelek a Korrekt információk az egészség megőrzéshez közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Korrekt információk az egészség megőrzéshez vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
köszöntelek a Korrekt információk az egészség megőrzéshez közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Korrekt információk az egészség megőrzéshez vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
köszöntelek a Korrekt információk az egészség megőrzéshez közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Korrekt információk az egészség megőrzéshez vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
köszöntelek a Korrekt információk az egészség megőrzéshez közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Korrekt információk az egészség megőrzéshez vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Adzuki bab és gyökér zöldség ragu
60 perc alatt elkészül a bab áztatása után. Erősítő és nyugató hatású ragu étel.
Hozzávalók: 2,5 cm-es kombu csík, 3 csésze sárgarépa és egyéb gyökér zöldségek kombinációja, mosva és darabolva, 1 csésze adzuki bab legalább 3 órai áztatás után, 1-2 teáskanál shoyu, díszítésként 1 újhagyma vékonyra vágva.
Tegyük a kombut, a zöldségeket, majd a babot egy fazékba. Öntsük fel annyi vízzel, hogy ellepje a tartalmát. Fedő alatt lassan főzzük 40 percig, vagy amíg a bab megpuhul. Ha a víz már nem borítja be, akkor öntsünk utána annyit, hogy ismét ellepje. Amikor a bab puha, tegyük bele a shoyut és kapcsoljuk ki a tüzet.. Tálaljuk a vágott újhagymával. 1 napig eláll a hűtőszekrényben.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!