köszöntelek a Korrekt információk az egészség megőrzéshez közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Korrekt információk az egészség megőrzéshez vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
köszöntelek a Korrekt információk az egészség megőrzéshez közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Korrekt információk az egészség megőrzéshez vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
köszöntelek a Korrekt információk az egészség megőrzéshez közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Korrekt információk az egészség megőrzéshez vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
köszöntelek a Korrekt információk az egészség megőrzéshez közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Korrekt információk az egészség megőrzéshez vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Az Egészség napon felkínált étel menü:
- hajdina leves (forrásban lévő vízbe csepp olaj, só, majd hajdina, karfiol szára kicsi karika, s. répa negyedholdra, v. hagyma félholdra)
- vöröslencse ragú: egyik edényben tengeri sós vízben a vörös lencsét fokhagymában megfőzöm, másik edényben mokkáskanál olajon sóban negyedholdra vágott s. répát, f. répát, szárzellert átlósan vékonyra vágva megpirítom és azután, ahogy puha mind a kettő összebarátkoztatom
- barna rizs, szezámsóval köret
- saláta-savanyú: édes káposzta vékonyra vágva kicsi só és meggyúrva, majd lila hagyma vékonyra vágva félholdra, és alma vékony szeletekre
Desszert:
köleses alma+aszalványok
A megfőtt összeturmixolt köleshez citrom levet, rizs szirupot és kicsi vízben megpárolt almát, aszalványokat adtam, szinte elpárolgott a víz róluk. Fontos hogy dinamikus édes-savanyú ízű legyen.
Árpatea: negyed csésze megmosott, megszárított, megpirított árpa 1 liter vízben max. 10 percig főzve, leszűrve, citrommal vagy rizssziruppal ízesítve
Édesital: egyenlő mennyiségű negyedholdra vágott sárgarépa, félholdra vágott v.hagyma, egyenlő kockákra vágott sütőtök (kb. 1cm-es), felcsíkozott káposzta 1,5 - szeres hideg vízbe téve 20 percig főzve, majd leszűrve finom ital. Melegen isszuk, mint egy teát. Max. 3 hétig ajánlott a fogyasztása egyfolytában. Daganatosoknak főleg hasznos.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!