köszöntelek a Korrekt információk az egészség megőrzéshez közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Korrekt információk az egészség megőrzéshez vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
köszöntelek a Korrekt információk az egészség megőrzéshez közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Korrekt információk az egészség megőrzéshez vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
köszöntelek a Korrekt információk az egészség megőrzéshez közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Korrekt információk az egészség megőrzéshez vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
köszöntelek a Korrekt információk az egészség megőrzéshez közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Korrekt információk az egészség megőrzéshez vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Adzukibab leves
Hozzávalók: fél csésze adzuki bab, 2-3 gerezd fokhagyma, s.répa, f.répa, v.hagyma, tengeri só
Felteszem a babot fordított ozmózissal tisztított vízben főni. Amikor puha, tengeri sóval ízesítem.
A felkockázott vöröshagymát, srépát, frépát pici olajon dinsztelem, amikor félpuha, felöntöm a bab levével.
Füstölt tofut 0,5x0,5 cm kockákra vágok. Belefőzöm a bablevesbe a zöldségekkel együtt.
A füstölt tofu levét felhasználom. Pici olajban megpirítok 2-3 gerezd fokhagymát, piros paprikával megszórom, és a tofu levével felfőzöm. Amikor krémes, hozzáadom a leveshez.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!